Calea Severinului 0251 415122 / 0745 102 591
Garaj 0251 415123 / 0753 016 976

Acasa | Servicii mecanice| Depozitarea anvelopelor si jantelor in extrasezon

Depozitarea anvelopelor si jantelor in extrasezon

Tie iti place inghesuiala?
Nici anvelopelor tale, de aceea ne-am gandit sa-ti oferim spatiu in depozitul nostru de anvelope.
 
Ceea ce iti recomandam sa faci este sa-ti alegi locatia Ion Service Center, sa iei legatura cu seful nostru de service si sa-i dai anvelopele de iarna sau anvelopele de vara in custodie. 
 
De ce sa alegi acest serviciu? 
In afara de economisirea spatiului propriu, mecanicul care preia anevelopele tale iti ofera informatii foarte importante legate de gradul de uzura al anvelopelor de iarna sau al anvelopelor de vara depozitate.
Retine ca anvelopele cu un grad de uzura de 1,6mm sunt iesite din uz, conform legislatiei romane in vigoare. Pentru anvelopele de vara uzura acceptabila, pentru a controla masina eficient si sigur este de 3mm, iar pentru anvelopele de iarna valoarea este de 4mm. Sub acesti parametri, ramine la latitudinea ta daca mai folosesti sau nu anvelopele respective. Daca jantele sunt deteriorate, seful de service iti aduce la cunostiinta si acest aspect. Astfel, la intrarea in sezonul viitor, vei stii exact care sunt accesoriile, pe care poti conta.
 
Toate aceste informatii utile, vor aparea in formularul " proces verbal de primire in custodie ”, pe care seful de service il va completa in 2 exemplare, unul pentru tine si unul pentru unitatea noastra. 
 
Vino sa vizitezi Ion Service Center pentru a te convinge ca locul anvelopelor tale de iarna si de vara pentru extrasezon este la noi.
 
Te asteptam chiar azi in Calea Severinului 56A sau in Strada Feldioara nr. 45.
  

Serviciile noastre

Noutati Ion Service

Acasa 2009-10-15
De ce Ion Service 18 ani de experienta in piata de service auto din Craiova Am verificat, reparat sau schimbat mii de consumabile ...
Servicii mecanice 2009-10-15
Schimb filtre si ulei motor Schimb ulei transmisie Schimb ulei servo Inlocuit placute frana Inlocuit discuri frana Inlocuit elemente ...
ITP 2013-10-29
Categorie vehicul ITP REVENIRE ITP  POLUARE SIGURANTA ALTELE AUTOTURISM Sistem alimentare <1400 ...

Vezi toate noutatile ...